HIT






Pontus är sjuk och som vanligt när han är sjuk så ska han på något sätt smitta mig. Så nu sitter jag här med ont i halsen och snorig näsan, fast jag mår ändå inte så dåligt. Ska antagligen träna imorgon om förkylningen inte blir värre.
Igår vaknade jag upp hos Pontus (utan förkylning), drog till tåget vid 10.00. Jag köpte något litet att äta innan jag drog till träningen som skulle börja 12.00. Körde HIT för första gången, roligt, cp jobbigt, men ändå roligt. För er som inte vet vad HIT innebär så ska jag förklara det. Man delar upp salen i 4 olika zoner, det är 3 övningar i varje zon och dessa 3 övningarna kör du ett antal gånger per övning om och om igen i 4 minuter. Du kör 1 varv sen är du klar, i zonerna använder du både din kropp och redskap. Igår var zonerna uppdelade så man använde en medicin boll genom alla övningar i en zon, olympiska stänger i en annan zon, kroppen i den tredje zonen och Bulgarien bags i den fjärde. Det sista vi körde va tabata, 20 sekunder snabba utfall, 10 sekunders vila och detta gånger 8.
 
Men nog om träningen, på hemvägen började jag känna av förkylningen och det sög. Jag satt och åt min sallad på perrongen när en pojke i 5-6 års åldern ställer sig mot en stolpe med hjälp av sin mamma och kissar mot den bland alla som stod där och väntade på tåget, man kan säga att jag tappade aptiten då. Hur kan man låta sitt barn göra så? Det är ju vidrigt?!
 
Till något helt annat. Pontus kommer hit om ungefär en timme med mat från Papa Jun och då ska vi äta gott och mysa framför svenska favoritfilmen Millennium triologin, seriöst bästa filmen. Lägger upp fler bilder från kvällen imorgon, kanske systemkamre bilder den här gången. Bye!