Late update: Lillsveds love edition

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Härliga dagar var det i mitten på september. Jag spenderade en långhelg på Lillsved utanför Stockholm med ett härligt gäng från flera delar av Sverige, alla kommande ledare i favorit föreningen Friskis & Svettis. Det var nämligen våran första utbildning, Ettan, som vi genomförde. Jag hade super roligt och önskar att jag någon gång i livet får träffa dessa människor igen för dem var härliga människor med ungefär samma tankesätt och vilja som mig. Vi tränade något enormt mycket, åt ännu mer och hade teori om träning, anatomi, återhämtning m.m. Jag hade lite otur och har troligen överbelastat mitt ena knä, har fortfarande ont nu två veckor efteråt och kommer kolla upp det om det inte försvinner snart. Min vanliga träning går bra, men det gör riktigt ont när jag går och ibland när jag springer. 
Just nu går jag i skolan bara, pluggar varje dag flera gånger om dagen, det är riktigt mycket. Men jag känner att det är ändå så att man klarar av det. Behöver egentligen plugga i detta nu när jag skriver detta men kände att jag ville komma igång med bloggen nu direkt när jag kände mig lite motiverad. Tappade lusten för att blogga någon månad nu men ibland blir det så. Det är ju nästa så med allt. Ibland går det jätte bra att träna och ibland går det inte lika bra, ibland äter man bara äpple men sen vill man inte ha det på ett tag och då äter man banan och sen blir äpplen goda igen. Förstår ni vad jag försöker säga? Det gör inte så mycket om man svackar lite när det gäller saker, det händer bara man inte lägger av. Man ska aldrig lägga av. 
 
Drog med min kompis Elin på Cirkelfys igår, det var riktigt roligt. Det är den sortens pass jag ska leda så jag tänkte att hon ehöver köra det innan hon kör mitt pass i vår. Hon verkade tycka det att det var roligt så det är ju positivt! Så jag tycker alla som tränar på Friskis ska gå och testa Cirkelfys, det bästa med passet är att du kör efter enbart din egen förmåga, ditt eget tempo, din egen önskade belastning och jag lovar dig att du kommer bli super trött om du gör ditt bästa! Därför kommer jag leda passet i vår, för det är så genialt upplagt med inslag av individuell träning men ändå tillsammans med andra. Haha, nu blir detta lite reklam för Friskis men så får det bli för det är en så super bra förening. 
 
Vad händer annars i mitt liv? Snart åker jag till Spanien vilket jag har lite ångest inför. Denna ångest grundar sig i att jag kommer vara borta i en vecka, alltså fem dagar från skolan, och kommer missa så himla himla mycket. Jag tyckte det var jobbigt att bara vara borta två dagar när jag var på utbildning. Fem dagar kommer ta kol på mig. Ska försöka plugga så jag ligger före i allt men det kommer bli tre jobbiga veckor i samband med resan. Aja, det får gå. Någon gång har man varit sjuk i en vecka och då har det fungerat ändå.