Sportlov
















Har haft en perfekt helg oh en perfekt alla hjärtans dag. 
Alla hjärtans dag spenderade jag tillsammans med min pojkvän på kvällen. Jag och Pontus åkte till stan runt sex tiden, vi tog en fika på Espresso House och satt där i en timme typ. Sen gick vi till bion för att ta ut våra bio biljetter och sen vidare till Grappa. Vi åt en underbar middag där, men det blev tyvärr lite bråttom eftersom bion startade kvart över nio och vi gick från grappa nio. Men vi hann till bion och vi såg filmen Fifthy Shades of Grey. Jag tyckte den var bra, jag har läst första boken och tyckte verkligen om boken. Boken är bättre än filmen och dem har klippt bort ganska många scener från filmen som är med i boken. Men i det stora hela var filmen rätt okej. Pontus och jag fick sedan skjuts hem till honom där vi tände ljus och masserade varandra innan vi gick och la oss. Det blev en riktigt lyckad kväll. 
På söndagsmorgonen gjorde jag frukost på sängen, vi gick på en promenad, lagade fantastiskt god lunch, spelade Alfapet och tränade på kvällen. Det blev en bra dag det med. 
Idag ska jag spendera dagen i Västerås med Pontus, vi ska äta lunch tillsammans. Jag har ju sportlov men inte han eftersom han går i Västmanland, så jag ger han sällskap över lunchen och är i Västerås tills kl. två då han slutar. 
Jag har bestämt mig för att göra så mycket saker som möjligt under det här lovet, inte bara ligga hemma och inte göra nånting. Får se hur det går, ska iallafall till Romme och åka skidor någon dag med mamma och sen träffa en kompis från grundskolan och träffa tjejerna!