Sommar planer

 
 
 
Man kan se på våra kläder att vi är trötta på grått väder och vill ha sommar. 
Det är lov och jag försöker faktiskt komma på någonting att göra, har haft otroligt tråkigt idag. Vaknade av att Pontus gick upp kl. 06.00 för att han skulle till skolan, som tur var så somnade jag om igen. Andra gången jag vaknade gick jag upp, åt frukost, kollade på ungefär tre avsnitt av Prison Break, gick ut och gick en stund, åt lunch, kollade på film och packade till Pontus ikväll. Hör ni hur tråkigt allt låter...
Jag måste komma på nått att göra. Det är det här som är problemen med lov, man längtar till dem men sen när det är här och man inte har något planerat då sitter man på sitt rum med en massa serier och filmer och har skit tråkigt. Att jag och Pontus inte har lov samtidigt suger också. 
Gud vad negativ jag låter, kan berätta om nått lute roligare istället som sommaren. Jag sitter och hoppas på att få ett sommarjobb i sommar. Om jag får ett har jag dock inte bestämmt vad jag ska göra med pengarna. Jag vill antingen spara dem till en utlandsresa med tjejerna sommaren 2016 eller sommaren 2017. Om vi inte åker 2016 så skulle jag kunna jobba den sommaren och använda den här sommarens pengar till något annat, då tror jag jag skulle köpa en ny dator. Jag skulle antagligen köpa en MacBook om jag har råd. Jag börjar bli så trött på den datorn jag har för den är både gammal, ful, klumpig och seg. 
Nått annat roligt som kanske händer är sommar är en resa till Åland med tjejerna, Julias familj har ett hus där så då skulle Jag, Isabelle, Elin och Julia ta en buss ner till Skåne, ta färjan över till Åland och bo där i några dagar. Det ända problemet är att vi inte har någon form av transportmedel på Åland, men vi får väl hyra cyklar eller åka buss, det tror jag löser sig. Det ska verkligen bli jättemysigt med bara oss fyra i en stuga vid vattnet. 
Nu ska jag göra mig i ordning för ett kvällspass, bye bye.